Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 150

Spaans 1 voor beginners

Spaans 1 voor beginners
Cursuscode: 150

Spaans is een wereldtaal en in de cursus Spaans 1 gaan we de basis van het Spaans leren.
Wil je ook zo graag kunnen communiceren met de lokale bevolking tijdens jouw vakantie en de menukaart kunnen lezen? Wil je de taal opfrissen of meer leren over de Spaanse cultuur en de actualiteit? Dat kan allemaal met deze cursus.

Communicatie staat centraal in de lessen. De lesmethode is overzichtelijk met behulp van praktische en interactieve oefeningen.
Aan het eind van de cursus kun je het niveau A1.1 van Europese Referentie Kader (ERK) bereiken en eenvoudige gesprekken in het Spaans voeren. Aspecten die we gaan behandelen zijn bijvoorbeeld jezelf aan anderen voorstellen en iets over jezelf en je familie vertellen, iemand beschrijven, boodschappen doen, in een restaurant iets bestellen en toeristische informatie inwinnen.

De lessen hebben een duidelijke structuur met praktische oefeningen. De sfeer is goed en de lerares geeft op een enthousiasmerende manier les. ¡Hasta pronto!

  • De boeken die gebruikt worden (zie hieronder) schaft u zelf aan voor de eerste les. De kosten hiervoor zitten niet in de cursusprijs inbegrepen. 
  • Heeft u vragen over het instapniveau van de cursus, dan kunt u contact opnemen met de docente, e-mailadres  ialgoo@iae.nl
  • Contactpersoon voor deze cursus is Jos Hensgens, tel. 06-46004800, e-mail vujos@vu-dekempen.nl
  • Bekijk hier alle talencursussen

Woensdag 6 oktober 2021
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Docent) Isabel Alonso Nuez

Boeken:
1) Tekstboek Con gusto – nieuw 1, ISBN 9789463920971, uitgeverij Intertaal €38,40
2) Werkboek Con gusto – nieuw 1, ISBN 9789463920988, uitgeverij Intertaal €36,40

18:45 - 20:15
Locatie: Stichting Gemeenschapshuis Den Tref Hapert (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Docent) Isabel Alonso Nuez
(Docent) Isabel Alonso Nuez
¡Hola! Mijn naam is Isabel Alonso Nuez en ik kom oorspronkelijk uit Zaragoza, Spanje. Daar heb ik mijn universitaire opleiding afgerond en ik werkte als docente bij de Universiteit van Zaragoza. Toen ik naar Nederland verhuisde, begon ik in de avonduren les te geven in het onderwijs voor volwassenen. Dat was een geweldige en motiverende ervaring. Mijn enthousiasme motiveerde ook de studenten en ik besloot om verder te studeren bij Fontys om een onderwijsbevoegdheid Spaans te behalen voor het voortgezet onderwijs. Ik heb ervaring met alle soorten opleidingen en ook als taaltrainer in taalinstituten. De lessen hebben een duidelijke structuur met praktische oefeningen, en altijd met een goede stemming. ¡Hasta pronto!