Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 112

Engels voor licht gevorderden

Engels voor licht gevorderden
Cursuscode: 112
In deze cursus behandelen we alle aspecten van het leren van een taal: spreken, lezen, schrijven en luisteren. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals wonen, eten en medische zaken. Aan de hand van die onderwerpen bouwen we aan het vocabulaire en werken we aan grammaticale thema's. Je kunt hierbij denken aan werkwoordstijlen, verschil some/any, much/many enzovoorts. Variatie in ondewerpen is mogelijk door eigen inbreng van de deelnemers.  

De cursus is vooral geschikt voor mensen die op school wel Engels hebben gehad of eerder een cursus voor beginners hebben gevolgd en dat graag wat verder uit zouden willen bouwen of op willen halen. Het leerdoel is aan iedere deelnemer zelf te bepalen en ook afhankelijk van eigen inzet.
We volgen de lessen uit de methode ‘Great! 3’, maar als er vragen zijn over dingen die daarvan afwijken kan er altijd flexibel met de onderwerpen omgegaan worden.

  • Twijfel je aan je niveau om deel te nemen, neem dan gerust contact met ons  op.
  • Aan het einde van de cursus heb je niveau B1. Dat wil zeggen dat je in het Engels een gesprek kunt voeren, ook als je vooraf niet op de hoogte bent van het onderwerp van dat gesprek.
Dinsdag 21 september 2021
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 255,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Docent) Ellen Meijer-de Brie

Boek:
Great! 3 - Uitgeverij Intertaal - ISBN 978 94 6030 7430
Je hebt het boek nodig vanaf de eerste les.
Je kunt het boek zelf aanschaffen. De kosten van het boek zijn niet opgenomen in de cursusprijs. 

20:30 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Docent) Ellen Meijer-de Brie
(Docent) Ellen Meijer-de Brie
Ervaren docent met een praktische insteek en een vrolijke noot. Zij geeft al meer dan 10 jaar Engelse les en is ook vertaler Engels-Nederlands en vice versa. Zij houdt ervan om mensen kennis te laten maken met de mooie Engelse taal, zodat zij daar zelf mee vooruit kunnen. Heeft u vragen over het instapniveau van de cursus, dan kunt u contact opnemen met de docent, e-mail embtekst@gmail.com.