Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 660

Introductie Agile/Scrum: succesvol samenwerken

Introductie Agile/Scrum: succesvol samenwerken
Cursuscode: 660

Je hebt een doel waar je naartoe werkt. Je hebt een groot project op je werk, of thuis moet er vanalles gebeuren. De uitdaging is om je doel te behalen terwijl in de omgeving van alles verandert. Én om er naartoe te werken in goede samenwerking met collega's, ingehuurde partijen of huisgenoten.
Agile/Scrum werken kan je daarbij helpen. 

De letterlijke vertaling van Agile is "lenig". Dat geeft al aan dat je flexibel om moet kunnen gaan met veranderingen. Vroeger was de werkwijze in projecten doorgaan en er aan het einde achter te komen dat het project was mislukt. Vanuit de IT is het Agile werken ontwikkeld: in kleine stapjes werk je samen naar het doel toe en stuur je bij als nodig is. Die werkwijze wordt nu niet meer alleen in de IT gebruikt maar in alle branches en werkt ook thuis.

Agile hakt een project in stukjes waardoor het behapbaar wordt. Mochten er tijdens het project doelstellingen of omstandigheden wijzigen, dan is dat geen probleem. Snelle, duidelijke inzichten en heldere verwachtingen voor alle partijen leveren het gewenste eindresultaat, op de juiste tijd. Kortom flexibel samenwerken naar het einddoel. Iedereen tevreden.

Aan het einde van de cursus ben je in staat om zelf aan de slag te gaan met Agile werken. Je kent de theoretische achtergrond en hebt veel praktijkervaring gehoord. Klaar om zelf aan de slag te gaan.

  • Toepasbaar op je werk en thuis.
  • Geschikt voor iedereen met MBO+ niveau
  • Agile werken is een teamsport, je vindt het leuk om samen te werken.

Uw coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Woensdag 24 november 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50
Dhr. (Docent) Jean-Paul van Wieringhen-Borski
19:30 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
(Docent) Jean-Paul van Wieringhen-Borski
(Docent) Jean-Paul van Wieringhen-Borski
Jean-Paul van Wieringhen Borski heeft ruim 20 jaar ervaring in de IT, zowel in Nederland als internationaal. De laatste 12 jaar heeft hij veel projecten met de Agile-werkwijze succesvol opgeleverd. Met deze cursus wil hij anderen leren Agile te werken, want je kunt er veel profijt van hebben, weet hij uit ervaring.