Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 522

Tarot, de sleutel tot inzicht - Voorjaar

Tarot, de sleutel tot inzicht - Voorjaar
Cursuscode: 522

Tarot als een boek van wijsheid en kaarten van het bewustzijn. Tarot is een symbolisch systeem dat inzicht biedt in persoonlijke motieven, beroep en geestelijke ontwikkeling van een ieder. Tijdens de cursus zal er een duidelijke uitleg gegeven worden wat tarot precies inhoudt. Wat is bijvoorbeeld de rode draad in jouw leven? Door berekening van je persoonsgetal kun je dit te weten komen.

Op een speelse en duidelijke manier leert men de symbolen van de tarotkaarten kennen en men kan daardoor inzicht krijgen in het eigen levenspad. Deze cursus is vooral bedoeld voor hen, die geïnteresseerd zijn in hun eigen levensvisie en eventuele mogelijkheden om te kunnen veranderen. Naast de tarotkaarten wordt er ook gewerkt met numerologie en astrologie.

Er zal gewerkt worden met de tarotkaarten van Crowley. Als u ze zelf niet heeft kunnen deze kaarten -evt. met boek- besteld worden bij een Esoterische winkel of bijv. via internet. De extra kosten voor de cursist zijn € 3,50 te voldoen aan de docent op de 1e les.

  • Je leert de taal van de tarot symbolen verstaan
  • De cursus biedt inzicht in jezelf
  • Gebruik van tarotkaarten kunnen belemmerende processen inzichtelijk maken.

Uw coördinator is Jos Hensgens 06-46004800

 

 

 

Donderdag 10 maart 2022
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 82,50
Mw. (Docent) Elly de Bruijn
19:00 - 21:30
Locatie: Stichting Gemeenschapshuis Den Tref Hapert (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Docent) Elly  de Bruijn
(Docent) Elly de Bruijn
Elly de Bruijn is hapto- en hypnotherapeute en natuurgeneeskundig therapeute. Ze heeft haar praktijk in Heeze. Zij verzorgt cursussen en workshops Astrologie, Handlijnkunde, Gelaatkunde, Tarot en Dromen.