Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 255

Vilten van een vogelhuisje

Vilten van een vogelhuisje
Cursuscode: 255

Help de vogels in de tuin aan een nest- en schuilplaats. Heel mooi om in de boom te handen en te zien hoe de vogels er hun thuis van maken.

Van stevige wol vilten we een vogelhuisje om in een boom te hangen. Afhankelijk van de soorten vogels kun je de opening in het nestje aanpassen. We gebruiken hierbij wol van het bergschaap.

Maandag 24 januari 2022
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 19,00
Mw. (Docent) Esther Valk

Voor deze cursus heeft u twee handdoeken en een plastic zak nodig. Graag zelf meebrengen.

19:00 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
(Docent) Esther Valk
(Docent) Esther Valk
In 2011 was mijn verlangen naar het vormgeven en creëren zo groot dat ik me daar voltijds mee wilde bezighouden. Om nog extra vaardigheden te ontwikkelen volgde ik een opleiding tot vakman ‘leren tassen’ maken. In het verleden heb ik aan de Design Academy gestudeerd en hiermee ook een basis gelegd voor het vormgeven van interieurproducten. Het vilten is voor mij naast dit deel van vormgeven, dus gericht een product maken ook een hele interessante vorm om tot vrij werk te komen. Dit kan onderzoek zijn naar een vorm uit de natuur (denk daarbij aan zaden en pitten) of een beeld uit het nieuws (het project Shelter). In mijn werk gebruik ik graag natuurlijke materialen en verschillende technieken. Het lesgeven in vilten doe ik al vele jaren en vind ik heel fijn om te doen. Iedereen kan namelijk vilten en de resultaten zijn al snel heel mooi.