Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 203A

Tekenen en schilderen - dinsdag 19:30uur (najaar)

Tekenen en schilderen - dinsdag 19:30uur (najaar)
Cursuscode: 203A

In deze cursus ontwikkel je je creativiteit met verschillende materialen. Daarin word je vakkundig begeleid door onze docent. Je leert op een andere manier te kijken en hoe je je waarneming en je eigen verbeelding op papier of doek kunt zetten. De cursus is inspirerend, verrassend en ontspannend. Omdat er met verschillende materialen wordt gewerkt, kom je erachter wat jou het best ligt. 

Met opdrachten worden teken- en schildertechnieken aangeleerd en ontwikkeld. In de cursus komen perspectief, compositie, kleur en vorm, structuur en sfeer aan de orde.

  • Deze cursus start zowel in het najaar als in het voorjaar. Je kunt je meteen voor het najaar en het voorjaar inschrijven, zodat je voor het hele cursusjaar verzekerd bent van een plaats. 
  • Voor deelname aan de cursus schaf je papier, potlood en houtskool zelf aan. Bij de eerste les is potlood en papier voldoende.
  • Deze cursus is interessant voor beginners en gevorderden.
  • Uw coordinator is: Ida Lauwers; 06-31969450; idalauwers@gmail.com
Dinsdag 21 september 2021
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 175,00
Mw. (Docent) van Thea van Herpt

De eerste les meebrengen: papier en potlood

19:30 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
(Docent) van  Thea  van Herpt
(Docent) van Thea van Herpt
Thea is naast tekenaar ook beeldhouwer. Ze heeft in haar werk veel aandacht voor techniek, ambacht en materiaal. Als beeldhouwer kan Thea cursisten veel leren over driedimensionaal werken op een plat vlak. Ze exposeert in binnen- en buitenland. Voor vragen over het instapniveau kan contact opgenomen worden met de docent per mail via theavherpt@gmail.com.