Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 261

Fotografie voor gevorderden

Fotografie voor gevorderden
Cursuscode: 261

Deze cursus is bedoeld voor mensen die de beginnerscursus hebben doorlopen of in ieder geval het werk- en denkniveau hebben. Er wordt dieper ingegaan op de basisinstellingen.  Nieuwe technieken zoals - H.D.R.- panorama- histogram- witbalans- studiowerk- flitsen worden besproken en uitgeprobeerd.

Bij deze lessen horen thuisopdrachten. Daarnaast krijgen de deelnemers persoonlijke opdrachten waarin ze hun eigen interesses en stijlen kunnen aanwenden. Dit onderdeel van de cursus doet vooral een beroep op de creativiteit van de cursisten. 

  • De deelnemers dienen te beschikken over een spiegelreflex-, een systeemcamera of een z.g. high-end compactcamera.
  • De contactpersoon voor deze cursus is Ida Lauwers, tel. 06-31969450, e-mail ida.lauwers@gmail.com
  • Voor vragen over het instapniveau kan contact opgenomen worden met de docent: mariet@m3w.nl
Donderdag 27 januari 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 175,00
Mw. (Docent) Mariet Wielders

Meebrengen:
Een camera, spiegelreflex, systeem om een z.g. high-end compact camera. In ieder geval moeten sluitertijd en diafragma handmatig ingesteld kunnen worden.

20:00 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Docent) Mariet Wielders
(Docent) Mariet Wielders
Mariet Wielders brengt haar passie voor fotografie graag over op anderen. Voor het geven van cursussen heeft zij aan de Fotovakschool haar certificaat gehaald. Samen met de ervaring uit haar eigen praktijk is dat een goeie bagage om met enthousiaste amateurs aan de slag te gaan. Ze geeft al ruim 10 jaar les en blijft het leuk vinden om met nieuwe mensen te ontdekken hoe leuk fotografie is. Naast het lesgeven fotografeert zij in opdracht en maakt ze vrij werk waarmee ze regelmatig exposeert. Voor vragen over het instapniveau kan contact opgenomen worden met de docent: mariet@m3w.nl.