Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 502

Yoga - maandagavond 20.15 uur

Yoga - maandagavond 20.15 uur
Cursuscode: 502

Waarom yoga? Yoga is heel erg goed voor je gezondheid!
Neem een uurtje in de week de gelegenheid om te werken aan ontspanning. Yoga vermindert bijvoorbeeld stress en zorgt voor meer balans en rust in je lichaan. Het kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van hoofdpijn of slapeloosheid en meer lenigheid en kracht. Na een uur yoga kom je gerekt en gestrekt en ontspannen weer naar buiten.

Dru is afgeleid van het Sanskriet "Druva" wat staat voor "het stille punt". Een stil punt wat we allemaal in ons hebben, vrij van spanning. Dru-yoga wordt ook de yoga van het hart genoemd. Door middel van zachte, vloeiende bewegingen geeft deze yoga je de mogelijkheid om jezelf weer in verbinding te brengen met je hart, je innerlijke kracht en je natuurlijke ritme.

De yogalessen bestaan uit concentratieoefeningen, lichamelijke oefeningen en ademhalingsoefeningen. Spieren, gewrichten en organen worden soepel gemaakt en de longcapaciteit wordt vergroot. Hierdoor kan overbodige spanning worden losgelaten. De lessen zijn gevarieerd van opbouw en ze worden afgesloten met een totale ontspanning.

  • Zorg bij de yogales voor makkelijke zittende kleding. Neem sokken mee, een flesje water, een warme trui/vest en een matje, dekentje en kussen.
Maandag 4 oktober 2021
19 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Dhr. (Docent) Joop van Rooij

Zorg bij de yogales voor makkelijk zittende kleding. Neem sokken mee, een flesje water, een warme trui/vest en een matje, dekentje en kussen.

20:15 - 21:15
Locatie: Gymzaal Rythovisch college Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
(Docent) Joop van Rooij
(Docent) Joop van Rooij
Joop van Rooij is gediplomeerd Dru-yoga docent. Hij is gestart als yoga-docent om zijn positieve ervaring aan anderen door te geven. Dat doet hij ook bij Volksuniversiteit de Kempen met veel plezier.