Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 509

Basic Pilates - Najaar

Basic Pilates - Najaar
Cursuscode: 509

In deze mat work-out wordt een basis gelegd. In de 8 weekse cursus leer je de klassieke serie basis oefeningen waarin een juiste lichaamshouding en ademhaling centraal staan. De les is voor iedereen toegankelijk, of je nu beginner bent of juist een sporter die zijn prestaties wil verbeteren. Voor diegene met een stressvol leven, een zittend of lichamelijk zwaar beroep, last van rug en nekklachten zal het verlichting en meer flexibiliteit geven, zowel lichamelijk als mentaal.

  • Je hoeft niets mee te nemen naar de les, er wordt gezorgd voor de nodige materialen zoals kleine balletjes, Pilatesrollen, Pilatesringen, banden, kussens en matten.
  • De lessen zijn geschikt voor iedereen, voor elke leeftijd, niveau of lichamelijke gesteldheid. Van beginners tot sportfanaten.

Uw coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Maandag 13 september 2021
8 lessen van 0 uur en 50 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 57,50
Mw. (Hanny) van der Schaaf - van der Looij
9:00 - 09:50
Locatie: Pilates Premium Place (klik hier voor de adresgegevens)
(Hanny) van der Schaaf - van der Looij
(Hanny) van der Schaaf - van der Looij
Zo’n 6 jaar geleden zocht ik een andere manier van sporten; ik was gewend om vooral conditioneel bezig te zijn. Ik was toe aan iets anders, vond dat in Pilates en kwam bij Pilates Premium Place terecht. Na een aantal jaren ben ik nog steeds enthousiast over deze combinatie van kracht, soepelheid en coördinatie. Ik ben, naast mijn werk in het basisonderwijs, direct gestart met de basisopleiding Klassiek Pilates en heb ontdekt dat het geven van Pilates heel mooi bij mij past. Ik begeleid persoonlijk zodat je ervaart hoe Pilates bedoelt is volgens de Founder “Joseph Pilates”. We nemen elke stap/oefening zorgvuldig door zodat je elke beweging in een juiste lichaamshouding, core aanspanning en ademhaling kunt uitvoeren. Dit geeft je kracht, flexibiliteit, meer mobiliteit en een overal heerlijk gevoel in je lijf en Mind. Zie je graag in mijn Starter Basic Pilates les.